Çocuklara, küçük yaşta ağız ve diş sağlığının önemini anlatmak amacıyla hayata geçirilen “Hospitadent Çocuk Tiyatrosu”,“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kapsamında da İstanbul’un farklı ilçelerindeki minikleri ücretsiz olarak buluşturacak.
Hospitadent Diş Hastaneleri ve Sadri Alışık Kültür Merkezi işbirliği ile hazırlanan “Süper Hospi Mikroplara Karşı” adlı tiyatro oyunu, ağız ve diş sağlığının önemini eğlenceli bir şekilde minik seyircilere anlatmaya devam ediyor. Kerem Alışık’ın süpervizörlüğünü yaptığı, Yalvaç Ural’ın yazdığı ve Yiğit Pakmen’in yönettiği oyun, 21 Nisan Cumartesi günü Kadıköy’de, 22 Nisan Pazar günü ise Ataşehir’de minik seyircilerin beğenisine sunulacak.
Hafta sonu İstanbul’da çocukları ile birlikte vakit geçirmek isteyen anne babalar,“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kapsamında hem eğitici hem eğlenceli hem de ücretsiz olan “Süper Hospi Mikroplara Karşı” adlı tiyatro oyununda buluşacak.
Tiyatro Yer ve Tarihleri:
21 Nisan 2018 Cumartesi Saat 15:00 Halis Kurtça Kültür Merkezi/ Kadıköy
22 Nisan 2018 Pazar Saat 12:30 Mustafa Saffet Kültür Merkezi/ Ataşehir
22 Nisan 2018 Pazar Saat 14:30 Mustafa Saffet Kültür Merkezi / Ataşehir
27 Nisan 2018 Cuma Saat: 16:00Pendik Esenler Açem/ Pendik
29 Nisan 2018 Pazar Saat 12:00 Caddebostan Kültür Merkezi /Kadıköy
Tiyatro rezervasyon numarası: 0544 445 09 10
Not: Tiyatro oyunu ücretsizdir, bu nedenle rezervasyon yapılması gerekmektedir.
















