2023 Yarıyıl Tatilinde Çikolata Atölyesi

0
Yarıyıl Tatilinin En Lezzetli Aktivitesi: Kahve Dünyası Çikolata Atölyesi Çocuklar yarıyıl tatilinin tadını Kahve Dünyası Fabrika Veliefendi'de düzenlenen çikolata atölyelerinde çıkarıyor. 4-10 yaş grubuna özel olarak düzenlenen çikolata atölyelerinde çocuklar, kakao çekirdeğinin çikolataya dönüşme yolculuğuyla ilgili şeflerden bilgiler edinirken, kendi çikolatalarını hazırlama fırsatını da yakalıyor.

Yarıyıl Tatilinin En Lezzetli Aktivitesi:

Kahve Dünyası Çikolata Atölyesi

Çocuklar yarıyıl tatilinin tadını Kahve Dünyası Fabrika Veliefendi’de düzenlenen çikolata atölyelerinde çıkarıyor. 4-10 yaş grubuna özel olarak düzenlenen çikolata atölyelerinde çocuklar, kakao çekirdeğinin çikolataya dönüşme yolculuğuyla ilgili şeflerden bilgiler edinirken, kendi çikolatalarını hazırlama fırsatını da yakalıyor.

Kahve Dünyası Çikolata Atölyesi yarıyıl tatilinde çocuklarını keyifli ve öğretici aktivitelere yönlendirmek isteyen ebeveynlerin uğrak noktası oluyor. Çikolata Atölyesi’nde çocuklar, Kahve Dünyası’nın usta çikolata şeflerinden çikolatanın hikayesini öğrenirken, kendi elleriyle çeşit çeşit çikolatalar hazırlama şansını yakalıyor. Atölye sonunda ise evlerine günün anısına özel sertifikalar ve hazırladıkları çikolatalarla dönüyor.

4-6 yaş grubu çocukların ebeveynleriyle, 7 yaş ve üzeri çocukların ise tek başına katılabildiği atölyelerde küçükler keyifli vakit geçirirken bir yandan da el becerilerini geliştirmeye katkıda bulunuyor. Veliefendi Fabrika’da düzenlenen çocuklara özel Çikolata Atölyesi 45 dakika sürüyor. Katılım ücreti ise 195 TL.

mumsy natural doğal balm stick BOO BOO stick herşeyin en doğalını tercih ettiğimiz çocuklarımızın günlük olarak kuruyan dudakları, sinek ısırıkları, minik sıyrıklar ve çizikleri için...

Çikolata Atölyesi programı hakkında detaylı bilgi

Veliefendi Fabrika

Kartaltepe Mah. Aksu Cad. No:3

Zeytinburnu / İstanbul

Tel: 0212 543 16 53

Yarıyıl tatilinde çocuklarınız daha fazla etkinlik haberi için resmi tıklayın ↑↑

YORUM YAZ

Yorumunuzu giriniz
İsminizi giriniz