Ucuz bebek bezi buldunuz, peki hangi numaradan kaç paket almalısınız?
Bu hafta sonu iki minik çocuğumuz (Mira:4.5 yaş, Vera: 20 aylık) ile birlikte market alışverişine çıktık, amacımız ucuz bebek bezi almaktı. Gerçekten oldukça uygun fiyata çok miktarda ucuz bebek bezi alışverişi yaptık. Market alışverişimiz sırasında bebek bekleyen 2 çift ile tanışma ve konuşma fırsatımız oldu. Onlar da bizim gibi, marketin ucuz bebek bezi kampanyasından haberdar olarak, ucuz bebek bezi satın almak üzere alışveriş merkezine gelmişlerdi. İlk çocuklarını beklediklerinden hayli kafaları karışıktı, her numaradan ikişer üçer almışlardı, daha doğmamış bebekleri için 5 numaralı bebek bezinden dahi almışlardı. Bahsettiğim çiftlerden daha genç olanı, yakınlarının “bebekler çabuk büyüyor” dediği için çoğunlukla 4 ve 5 numara bebek bezlerinden almışlardı. Evet bebeğiniz doğduktan ve bir miktar büyüdükten sonra 4-5 numaralı bebek bezlerini de kullanacak ama bebek bekleyenler için ilk aşamada büyük boy bebek bezleri öncelikli değil. 4-5 numaralı bebek bezleri bebeğiniz yaklaşık 6 ay-1 yıl sonra işe yarayacak.
Bu arada bebeğinizin gelişim adımlarını incelemek için Adım Adım Bebek Gelişimi yazılarımıza gözatın!
Bu ucuz bebek bezi alışverişimizden çıkardığımız sonuç ve aktarmak istediğimiz mesaja gelirsek;
Alışveriş merkezindeki sohbetler neticesinde bugün aklımda tek bir şey var; bebek bekleyen aileler için bebek bezi bütçesini doğru kullanmaya yönelik bir yazı yazarsam, bu yazıyı okuyan anne baba adayları daha doğru alışverişler yapabilirler, paralarını daha doğru kullanabilir…
Anne-baba adayları, bebeklerinin ne kadar sürede ne kadar bebek bezi tüketeceklerini bilmiyor. Bu bilgileri birileri paylaşmazsa, yeni anne babalar bu detayı nasıl bilebilirler? Deneyim paylaşımı burada devreye giriyor ki, bence bazılarınıza saçma gelse de deneyim paylaşımı yeni anne babalar için çok kıymetli. Aileler doğru alışveriş yaparak, kısıtlı bütçelerini de, evdeki küçük alanlarını da daha doğru kullanabilirler. Bebek bezi hediyesi alma görevi verilmiş bekar arkadaşlar/yakınlar da bu yazımdan faydalanabilir.
Bir paket bebek bezi ile ömür geçer sanmıştım 🙂
Bebeğinizin doğduğu andan itibaren hangi numaralı bezle kullanmaya başlayacağınızı, bebek bezi stoğu yaparken en fazla kaç paket bebek bezi alabileceğinizi dikkatinize sunarım:
Yenidoğan bebekler günde en az 8 kere beslenirler, yani bebeğiniz en az 8 adet bebek bezi kirletecek diye kaba bir hesap yapabilirsiniz. Günlük 8 bez kullanımı ile bir paket bez en fazla 5 günde 1numaralı yenidoğan bebek bezi paketi tüketecektir (Yenidoğan bebek bezi paketinde kaç adet olduğunu hatırlamıyorum, ama ilk hafta bebeğimizle eve geldiğimizde, bir paket bebek bezinin sadece 5 günde bitmesine çok şaşırmıştım). Yenidoğanın kakası cıvık kıvamlı olacağından, bebek bezinin sıvı kakayı kolay emen bir yapıya sahip olması gerekir. Bebek bezi markasıyla birlikte sıvı kaka gibi detayları da göz önünde bulundurarak farklı ürün çeşitlerini değerlendirmelisiniz.
Peki bebeğiniz ne kadar süreyle 1 numara bez kullanır?
3 kilo civarı doğan sağlıklı bir bebeğin bir ayda 700-800 gram almasını dikkate alırsak, 1 numara bebek bezinden stok amacıyla en fazla 3-4 paket almanızı öneririm. Çünkü bebeğinizin en hızlı büyüyeceği ilk 40 gün içerisinde hızla bebek bezi numarası değişecektir.
Yenidoğan bebeğiniz 4 kilo ve üzeri dünyaya geldiyse 2 numara bebek bezi kullanmaya başlamalısınız. 2 numaradan da en fazla 5-6 paket alabilirsiniz.
3 numaradan ise en fazla 8 paket almalısınız çünkü meleğiniz 4. aydan sonra bile 4 numaralı bebek bezine geçebilir. Erkek bebekler 4 numaraya daha hızlı geçeceklerdir. Bez numaraları içerisinde en uzun süreli 4 numarayı ve 4+’yı kullanacağınızı tahmin ediyorum.
Bu arada, 4 ve 5 numaralı bebek bezlerinden istediğiniz kadar alabilirsiniz. Ama belirtmeliyim, bez stoklarıyla eviniz işgal altındayken, bebek bezi ve benzeri bebek sarf malzemeleri sebebiyle evinizin allak bullak olan düzeni yıllarca böyle sürecek. Sağda solda bir sürü kaldırılamaz yok edilemez malzemelerle yeni bir ev düzeniniz olacağını unutmayın. Örneğin bebeğinizle 2 günlük bir yolculuk için hazırlanırken arabanızın bagajının ne kadar yetersiz kalacağını adım adım deneyimleyeceksiniz. Yolculukta bebeğinizin yatağını da yanınıza alıvereceksiniz.
Bu arada bu bahsettiğim indirim çoktan bitti, bu ucuz bebek bezleri nereden temin edeceğinizi sormak istiyorsanız, hipermarketin adını size email yoluyla iletebilirim. Sitede markalardan bahsetmekten hoşlanmıyoruz.
Son olarak, bebeğinizin tuvalet eğitimi tamamlandığında, bu işin toplam bebek bezi masrafı 2000-2500 TL’yi bulacak, buna göre tüm uygun fiyatlı fırsatları kullanın..
Market market gezerken bebek bezi fiyatlarını da inceliyorum, eğer en ucuz bebek bezini nereden alabileceğiniz ile ilgili anlık bilgilendirme e-postası almak isterseniz, bana e-posta adresinizi yazın. Bundan sonra indirim fırsatlarından haberdar eden düzenli bilgilendirmelerimizden faydalanın. Örneğin geçen hafta sonu büyük bir mağazada çok ciddi bir indirim vardı ve birkaç arkadaşa hemen marketin indirimini haber verdim… Bende ucuz bebek bezlerinden hemen stok yaptım.
Annesinin Meleğinden kucak dolusu sevgiler,
*Sitedeki bütün içeriğin sahibi https://www.annesininmelegi.com’dur.
Bu web sitesinde sunulan tüm bilgilerin (sınırlı kalmamak kaydıyla yazılı metinler, fotoğraflar ve diğer her çeşit bilgi dahil olmak üzere) maddi ve manevi hakları 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında Annesinin Meleği’ne aittir. Annesinin Meleği’nin yazılı izni olmadan yukarıda sözü edilen bilgiler kopyalanamaz, değiştirilemez ve yayınlanamaz. All material and immaterial rights of the information (including but not limited to the written texts, photos and all other information) given in this web- site are belong to Annesinin Melegi regarding to the Law no.5846 on Intellectual and Artistic Works. No one shall copy, amend and publish the above mentioned information without any written permission of annesininmelegi.com.
Merhaba bilgilendirme listesine e-posta adresimi ekleyebilir misiniz lütfen. Şimdiden teşekkürler, sevgiler
Merhaba bilgilendirme listesine e-posta adresimi ekleyebilir misiniz lütfen. Şimdiden teşekkürler, sevgiler 🙂
Merhabalar,
Bebek bezi indirimlerinden haberdar olabilmem için mail adresimi de ekleyebilir misiniz?
Tesekkürler.
Merhaba Sibel,
e-posta adresine ucuz bebek bezi habercisine kaydettik. Sevgiler
Beni de ekler misiniz. Teşekkür ederim.
Merhaba bizide eklerseniz sevinirim
Listeye eklerseniz çok seviniriz.
Elbette, memnuniyetle
merhaba, beni de ekler misiniz ? teşekkürler
Merhaba Evrim,
Ucuz bebek bezi listesine email adresini kaydettim. Az önce ilk indirim haberini adresine ilettim. Sevgiler.
Benide eklermisiniz gruba
Merhaba Ozan,
Ucuz bebek bezi listesine email adresini kaydettim. Az önce ilk indirim haberini adresine ilettim. Sevgiler.
Beni de ekler misiniz
Elbette Pınar, e-posta adresini ucuz bebek bezi habercisi veritabanına kaydettim. Hatta ilk ucuz bebek bezi habercisini bu hafta almış olmalısın. Yeni bir indirim daha yakaladım. Yarın epostana yeni bir indirim haberi ulaşmış olur. Sevgiler.
merhabalar ucuz bebek bezi mi? en cok ihtiyac duydugumuz sey ;))) eklerseniz sevinirim.
Çok haklısın Zehra, bu devirde bebek büyütmek çok pahalı gerçekten. Ucuz bebek bezi listesine eposta adresini kaydettik. Sevgiler
Merhaba bende 4 hafta 5 gunluk hamileyim bebek bezini ne zaman almaya baslamaliyim bana da bilgi verip uygun bez fiyatlarini gonderirseniz cok memnun olurum simdiden tesekkur ediyorum..
Merhaba Edanur,
Henüz bebek bezi almak için erken ama önümüzdeki günlerde ekonomi ne olur, kur ne olur bilemiyorum. Eğer bütçen varsa ufak ufak beze yatırım yapmaya başlayabilirsin. Eposta adresini ucuz bebek bezi habercisi listesine kaydettim. Sevgiyle kal.
Merhaba bilgilendirme listesine e-posta adresimi ekleyebilir misiniz? Ayrıca bebek hazırlığı listenizi de iletebilir misiniz?
Merhaba Büşra,
e-posta adresini ucuz bebek bezi habercisi listeme ekledim. Artık ucuz fiyatlı bebek bezi haberci emailleri adresine geliyor olmalı. e-posta adresine bebek ihtiyaçları alışveriş listemi ilettim. Bebeğini sadece anne sütü ile büyütmeyi planlayan annelere bebek hazırlıkları içerisinde en önemli hazırlığın göğüs ucu yaralarını yaşamadan emzirme için gerekli hazırlıkları yapmak olduğunu hatırlatıyorum. Seninle de paylaşayım, doğumundan önce mutlaka göğüs ucu yarasına ne iyi gelir yazımı mutlaka oku. Bebeğini sağlıkla kucaklayıp, mutlulukla büyütmeni dilerim. Sevgiler.
Merhabalar,
Bebek bezi indirimlerınden haberdar olabilmem için benim maşl adresimi de ekleyebilir misiniz? Tesekkürler
Merhaba Gözde,
e-posta adresini ucuz bebek bezi habercisi listeme ekledim. Artık ucuz fiyatlı bebek bezi haberci emailleri adresine geliyor olmalı. Bebeğini sağlıkla mutlulukla büyütmeni dilerim. Sevgiler.
benide ekler misiniz listeye
Elbette Aslı’cım,
e-posta adresini ucuz bebek bezi habercisine ekledim. Sana ikiz bebekler dolayısıyla tüm indirimler çok lazım olacak. Sevgiler.
bayadır indirimli bebek bezi habercisinden kampanya gelmedi. gözlerimiz mesaj kutusunda sürekli. kampanya olmuyor mu artık acaba:)
Merhaba Ömer Bey,
Açıkcası kurdaki oynaklık yüzünden biraz bebek bezi fiyatlarını gözlemeye karar verdim. Enflasyonla mücadele adına yapılan indirimler gerçek mi değil mi emin olduktan sonra bebek bezi habercisini göndermeye devam edeceğim. Sevgiler.
Merhsbs öncelikle site ve bilgilendirme için teşekkürler beni de eklerseniz sevinirim
Merhaba Aybüke,
e-posta adresini ucuz bebek bezi habercisi listesine ekledik. Bugün kıymetli bir arkadaşım bazı bebek bezi indirimlerinden bahsetmiş, yarın alışverişimiz sırasında fiyatları kontrol edip en avantajlı kampanyalar hakkında bir ileti paylaşacağım. Sevgiler.
birde paket demissiniz ,ama paket icerik sayisida farkli , tahmini 3.2 kilo dogan bebek bekliyosak 1 numara bezden haftada 56 adet kullanicaz gibi. peki bu kac hafta surecek? 40 gunluk oldugunda artik 2 yemi gecilir ? bunlar aldigi kilo boy ve baska faktorlere bagli biliyorum ama tahmini olarak? tesekkurler
Merhaba Günel,
1 numaralı paketler 50 küsür adette oluyor ama bir hafta yetmiyor ilk başta, 1 paketle 5.5 gün idare edebilirsiniz. Bebeğin standart kiloda doğarsa kilosuna bağlı olmakla birlikte 1 numara bezi en fazla 3-4 hafta kullanabilirsiniz. Kiloyla birlikte bebeğinizi kız erkek olmasına bağlı olarak da bebek bezinde bir üst numaraya geçmeniz gerekebilir
merhaba bende 34 haftalik hamileyim, ihtiyac listesi ve uygun bez konusunda bilgi verirseniz cok memnun olurum.
Merhaba Günel,
Tebrik ederim, e-posta adresine bebek alışverişi listemi ilettim. Ayrıca e-posta adresini ucuz bebek bezi listesine ekledim. Sevgiler
merhaba
benide eklerseniz çok sevinirim
Elbette, ucuz bebek bezi listeme e-posta adresiniz ekledik. Sevgiler.
Beni de eklerseniz çok mutlu olurum 🙂
Merhaba Burcu,
ucuz bebek bezi habercisi listeme e-posta adresini kaydettim. Sevgiler
Merhaba beni de ekler misiniz? Gerçekten işimiz çok zorlaştı tane hesabı yapmaktan yoruldum.
Merhaba İlker,
Haklısın, son zamlarla gerçekten çok sıkıntılı. e-posta adresini ucuz bebek bezi habercisi veritabanına kaydettik. Sevgiler
Merhaba beni de ekler misiniz?
Merhaba Zekiye,
e-posta adresini listemize ekledik ve ilk indirim duyurumuzu adresine ilettik. Sevgiler.
merhaba beni de ekler misiniz?
Uygun bebek bezi kaldıysa eğer benide bu listeye eklemenizi rica ederim.
Merhaba Duygu,
Haklısın artık ucuz bezi bulmak daha da önem kazandı. Gerçekten son dönemde alım gücümüz çok zorlanıyor. E-posta adresini veritabanımıza kaydettik. Uygun fiyatlarla karşılaştığımızda ucuz bebek bezi bültenimizi ulaştırmaya devam edeceğiz. Sevgiler
Merhaba uygun bebek bezi indirimleri için beni de ekler misiniz?
Merhaba Eylül,
E-posta adresini ucuz bebek bezi habercisi veritabanına kaydettim. Bundan sonra indirim emaillerini alıyor olacaksın. Sevgiler.
merhaba e-posta adresimi ucuz bebek bezi habercisi listesine ekler misiniz ? teşekkür ederim
Merhaba Ömer,
E-posta adresinizi listemize ekledik. Az önce ilk ucuz bebek bezi emailini de adresinize ilettik. Sevgiler.
Beni de eklermisiniz ucuz bebek bezi sayfasina
Merhaba Ayşegül,
E-posta adresinizi listemize ekledik. Az önce ilk ucuz bebek bezi emailini de adresinize ilettik. Sevgiler.
Merhaba beni de listeye beklerseniz çok memnun olacağım. Sevgiler..
Merhaba Neşegül,
E-posta adresinizi listemize ekledik. Az önce ilk ucuz bebek bezi emailini de adresinize ilettik. Sevgiler.
Merhaba,
Beni de ekleyebilir misiniz? Bir de paket derken kac adet kastetmiş oluyorsunuz?
Merhaba Derya,
elbette, email adresine ucuz bebek bezi habercisine ekledik. Şu son dönemde ucuz bebek bezi bulabilmek daha da fazla önem kazandı. Sevgiler.
merhaba e-posta adresimi ucuz bebek bezi habercisi listesine ekler misiniz ? teşekkür ederim şimdiden
Bende listeye alınmak istiyorum son bir ayım kaldı , artk ufaktan bitirmeliyim hazirliklarimi.
Merhaba Pınar,
Tebrik eder, bebeğini sağlıkla kucaklamanı dilerim. e-posta adresini ucuz bebek bezi habercisi listesine ekledim, sevgiler
Beni de bebek bezi habercisi veri tabanına ekleyebilir misiniz ? Teşekkürler :)))
Elbette, email adresinizi ucuz bebek bezi habercisi listeme ekledim. Sevgiler.
Beni de listeye ekleyebilir misiniz ) Son bir ay 🙂
Ne kadar incesiniz, bizi düşünüp haberdar etmek istediğiniz için teşekkürler. Son 2 ayındaki bir hamile olarak ben de ucuz bez haber listesine dahil olmak isterim 🙂
Ne demek, email adresinizi ucuz bebek habercisi veritabınına kadydetik. Bebeğinizi sağlıkla kucaklamanız dileğiyle.
Beni de listenize ekleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim:)
Merhaba Müjde,
Elbette, email adresini ucuz bebek bezi habercisi veritabanına kaydettik. Sevgiler.
Paylaşım için teşekkür ederim öncelikle, ucuz bebek bezi haberci listesine beni de ekleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler, iyi günler.
Merhaba,
Elbette, e-posta adresinizi ucuz bebek bezi habercisi listemize ekledik. Sevgiler.
32 haftalık hamileyim mailimi eklerseniz sevinirim.
Elbette,
E-posta adresinizi ucuz bebek bezi habercisi listemize ekledik. Sevgiler
Beni de eklemenizi rica etsem
Merhaba Sinem,
Email adresini ucuz bebek bezi habercisi veritabanına kaydettik. Sevgiler
merhaba,
çok faydalı bir yazı olmuş gerçekten. Ben de 29 haftalık hamileyim. Bez alışverişini son aylara bırakmıştım (bebeğim kilolu olabilir diye) ama en azından bir kaç paket alsam hiç de fena olmaz 🙂
beni de mail listenize ekleyebilir misiniz? tabi alışveriş listenizi de görmek isterim 🙂
teşekkürler
Merhaba Gül,
Çok teşekkürler 🙂 Tebrik ederim ve bebeğini sağlıkla kucaklamanı dilerim. E-mail adresini gönderim listemize ekledik. Bebek bezi işini kolayca halledebilirsin ama eğer anne sütü vereceksen mutlaka göğüs ucu yaraları yaşamamak için göğüs ucu kremi kullanmaya başlamalısın. Bence bebek hazırlıkları içinde anne için en önemli hazırlık konusu bu göğüs ucu yaralarına önlem almak. İhmal edildiğinde emzirmeye bağlı oluşan göğüs ucu yaraları çok ağrılı bir şekilde can yakarak annenin hayatını zorlaştırıyor. Bu sebeple biran evvel göğüs ucu yaralarının oluşmasını engelleyen ve tedavi eden kremi alarak kullanıma başlamalısın. Emzirmeye başladığında da mutlaka aynı markanın göğüs ucu losyonu ile olası tahrişlere önlem almalısın.
Bu arada e-posta adresine bebek hazırlıklarına yönelik hazırladığım, deneyip memnun kaldığım güvenilir bebek ürünleri ve marka önerilerimi içeren bebek alışverişi listemi de ilettim.Sevgiler
Faydalı içerik için teşekkürler. Beni de iletişim listesine eklermisiniz?
Merhaba Doğan Bey,
email adresinizi ucu bebek bezi habercisi veritabanına kaydettim. Sevgiler
Mail adresimi, listelerinize ekleyerek; Bilgilendirme, fırsat ve kampanya maillerinizin tamamını gönderirseniz sevinirim …
Merhaba Selahattin Bey,
İlglii bir baba olarak sizi tebrik ederiz. Babalar gününüz kutlu olsun. e-mail adresiniz gönderim listemize ekledik. Sevgiler, iyi bayramlar
merhabalar,yeni bir anne adayı olarak sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim.Listenizi ve marka önerilerinizi bana iletebilirseniz çok sevinirim.
Merhaba Süeda,
Elbette. email adresine güvenilir bebek markaları önerilerimin de olduğu bebek alışverişi listemi ilettim. Rahat bir hamilelik sonrası sağlıkla bebeğini kucaklamanı dilerim. Sevgiler.
Merhabalar gerçekten çok istifade ettiğim bir site oldu öncelikle teşekkürler.Ben de 14 haftalık hamileyim. Belki daha erken ama bebeğimin ihtiyaçlarıyla ilgili araştırmalar yapıyorum. Bebek bezleri ile alakalı kampanyalı fiyat bilgilerinden beni de haberdar edebilirseniz çok memnun olurum.
Merhaba Sueda,
Sitdeki bilgilerin faydalı olmasına çok sevindim. Adresine bebek alışverişi listemi ilettim. Ayrıca email adresini bebek bezi habercisine kaydettim. Sevgiler.
merhaba bende 38 haftalik hamileyim, ihtiyac listesi ve uygun bez konusunda bilgi verirseniz cok memnun olurum.
Yazinizla ilgili bir yorumum olacakti, paketler icerik olarak degistigi icin bebek kac gun kullanir yada bezin tanesi ne kadara alirsak uygundur diye belirtebilirseniz daha yararli olacaktir. Cok tesekkurler
Merhaba Gülen,
E-posta adresine bebek ihtiyaçları listemi ilettim. Bebek alışverişi için başlangıçta kaç adet beze ihtiyacın olacağını belirlemek için bebeğini günde en az 8 kere emzireceğini hesaplayabilirsin. Günde minimum 8 adet beze ihtiyacın olacağı için bir haftada 8*7 = 56 beze ihtiyaç olacaktır. Bu hesaplamayı ilk aylar için kullanabilirsin, bir süre sona bebeğinin emzirme süresine bağlı olarak bez ihtiyacını bebeğini takip ederek planlayabilirsin.
Sevgiler
Ben de heyecanla bebeğimi bekliyorum aramızda kan bağı olmayacak ama ben onu kalbimde sevgimle büyüteceğim 1,5 senedir gelmesini bekliyorduk ve güzel haber sosyal hizmetlerden geldi ve biz hafta sonu onu almaya gidiyoruz 4 aylık bir meleğimiz olacak yazılarınızdan faydalanacağım için çok teşekkür ederim bez ile ilgili bilgilendirilmeyi çok isterim ☺️
Elife Hanım merhaba,
Nefis bir haber, adınıza çok sevindim. Email adresinizi memnuniyetle bebek bezi habercisi veritabanına kaydettik. Meleğinizi sevgiyle, sağlıkla mutlulukla büyütmenizi dilerim. Her tür konuda bize yazın. Sevgiler
Benimde bilgilendirir misiniz annesinin meleği
Elbette, e-posta adresinizi bebek bezi habercisi veritabanına kaydettim.
Merhabalar yaklaşık 25 günlük bir oğlum var. Bebek bezleri ile alakalı kampanyalı fiyat bilgilerinden beni de haberdar edebilirseniz çok memnun olurum.
Merhaba Mustafa Bey,
Tebrik eder, bebeğinizi sağlıkla ve mutlulukla büyütmenizi dilerim. Elbette, e-posta adresinizi bebek bezi habercisi veritabanına kaydettik. Sevgiler
Mustafa Bey merhaba,
Allah bağışlasın. Bilgilerinizi ucuz bebek bezi habercimize kaydettil. Sevgiler.
merhaba siteniz şuana kadar gördüğüm anne-bebek için en faydalı site. Bez konusunda ve ihtiyaç listesi excelli konusunda ben de yardımınızı isteyecektim. teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba Merve,
Güzel yorumun için teşekkürler. Sitemi faydalı bulmana çok sevindim. Gurur duydum. Rahat bir hamilelik ve meleğinle sağlıklı, mutlu, güzel bir ömür dilerim. email adresine marka önerilerimin de olduğu bebek ihtiyaçları alışverişi hazırlık listemi ilettim. Paylaşımlarımızdan memnunsan lütfen sitemde yorumlarını sık sık paylaşır mısın? Site gönüllülükle ve sadece güzel, içten bırakılan yorumların motivasyonu ile yürütülüyor. Aldığımız her güzel, içten yorum bizi çok mutlu ediyor. Siteyi canlı ve aktif tutmak ve yeni annelere destek olmak için motivasyonumuzu güçlendiriyor.
Sevgiler.
Özellikle göğüs ucu bakımı ile ilgili yazımı henüz okumadıysan, doğumundan önce mutlaka okumalısın: Emziren annelerde göğüs ucu yaraları nasıl önlenir? yazımı okumak için tıklayın!
Aklına takılan tüm konular için bize yaz.
merhabalar,gerçekten çok faydalı bir site olmuş,bende yeni bir anne adayı olarak yavaş yavaş listelerimi oluşturuyorum.sizde hem listeyi hem marka önerilerinizi bana iletebilirseniz çok sevinirim.
Merhaba Pınar,
Sitemi faydalı bulmana çok sevindim. Teşekkürler. E-posta adresine bebek alışverişi listemi ilettim. Rahat bir hamilelik sonrası sağlıkla meleğini kucaklamanı dilerim.
Merhaba,
19 haftalık hamileyim ve bebek bakımıyla ilgili hiç bişey bilmiyorum. Sayfanızda işime yarayacak her yeri okumaya çalışıyorum ve çok faydalı,tşkler 🙂
istanbul ankara gibi büyük şehirlerde değilim işime yarar mı bilmiyorum ancak yarayacağını düşünüyorsanız ucuz bebek bezi listenize benim adresimi de ekler misiniz?
Merhaba Yeni Anne,
Güzel ve samimi yorumun için teşekkürler. Hamileliğinin en güzel dönemindesin, tadını çıkar, insan hamilelik dönemini de özlüyor doğrusu 🙂 E-mail adresine bebek alışverişine yönelik hazırladığım bebek alışveriş ihtiyaçları listemi ve güvenilir bebek ürünü marka önerilerimi ilettim. Benim bebek alışverişi listemde hiçbir gereksiz alışveriş önerisi yok. Olmazsa olmazların yanında bazı ürünler için bütçen varsa, tercih edersen diye notlarımı göreceksin. Dolayısıyla her bebek alışverişi için uğradığın mağazada birçok ürün satmaya kalkacaklar sana ama endişelenme, bazı temel bebek ürünlerini alıp zaman içerisinde bebeğin doğduktan sonra da alabileceğin ürün var.
Emzirmeye kararlıysan mutlaka göğüs ucu yaraları için alınması gereken önlemler ile göğüs ucu çatlaklarının tedavisi için dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsettiğim yazıma gözatmalısın.
Bu arada ilk ucuz bebek bezi habercisi adresine ulaşmış olmalı. Ben tüm küçük ve büyük market zincirlerinde karşılaştığım uygun bebek bezi fiyatlarını iletiyorum. Mutlaka işine yarayacak bir indirim olacaktır. Özellikle bugün ilettiğim emailde ki web adresinden sipariş verip evine kadar teslim alabilirsin. Özellikle yarın akşama kadar sürecek indirim kampanyasından bez stoklamanı öneririm, şu anda en uygun fiyatlarla bebek bezi satıyorlar.
Sana rahat bir hamilelik ve doğum dilerim. Bebeğini sağlıkla kucaklayıp, mutlulukla büyütmen dileğiyle,
Sevgiler.
Merhaba 10 haftalık gebeyim bende hiçbir şey bilmiyorum alışveriş listenizi ve güvenilir bebek markalarıyla birlikte ucuz bebek bezi haberlerini almak istiyorum teşekkür ederim
Merhaba Mevlüde,
Email adresini ucuz bebek email listesine ekledik. Doğumuna kadar bebek bezi stoğunu taksit taksit tamamlarsın, bütçeni de hırpalamadan halledersin diye düşünüyorum. E-posta adresine bebek hazırlıkları için düzenlenlediğim bebek alışverişi listemi ve önerdiğim güvenilir bebek markalarını ilettim. Bence bebek hazırlıkları listesi alışverişini bütçen doğrultusunda adım adım planlayabilirsin. Birçok ürünün acelesi yok. Hatta doğum yaptığın gün listedeki birçok ürünü satın alıp hazır hale getirebilirsin. Listede bazı ürünler için acele etmen gerekmediği ve ne zaman alırsan kullanmaya başlayacağına dair notlarımı görürsün. Her ürünü doğuma hazır etmene gerek yok. Sadece emzirmeye bağlı göğüs ucu yaralarının telafisi yok ve meme ucu yarası doğumdan sonra en çok acı veren sorun oluyor. Bu yüzden tanıdığım tanımadığım tüm hamilelere göğüs ucu bakımına biran evvel başlamalarını öneriyorum. Doğumundan önce göğüs ucu yaralarına ne iyi gelir yazımı oku mutlaka. Birçok anne maalesef göğüs ucu yarası yüzünden yazımı araştırıp buluyor ve bana yazıyor, her yolu her ürünü denemiş ve uzun süredir acı çekerek emzirmeyi bırakmak noktasına gelmiş, emzirme sorunları yüzünden sütü azalmış, mantar kapmış ve mastit olmuş oluyor. Şanslısın, eğer emzirme hazırlığı için bakım önerilerimi uygularsan bebeğinin doğumunu keyifle yaşıyor olacaksın. Aklına takılan noktalar için yazışalım. Sevgiler.
MERHABALAR BENİDE HABER VERME KANLAINIZA EKLEYEBİLİRMİSİNİZ
Merhaba Hatice,
ucuz bebek bezi habercisine e-posta adresini ekledik. Sevgiler.
merhaba, gayet açıklayıcı bir yazı olmş bende ilk etapta alacağım bebek bezine karar verip deneme amaçlı 1 er 2 şer 1 ve 2 numara bez alayım diyorum. sanırım bezleride biraz bebekler belirliyor. benide haber verme kanalınıza kaydedebilirmisiniz:))
Elbete, e-posta adresini bebek bezi habercisi listesine kaydettik. Sevgiler
Merhabalar,
Bende indirim maillerinden yararlanmak isterim, gayet başarılı bir yazı olmuş böyle deneyimlere ihtiyacımız oluyor. Teşekkürler
Merhaba Şeyma,
Güzel değerlendirmen için teşekkürle. e-posta adresini indirimli bebek bezi habercisi veritabanına kaydettik. Birkaç gün önce ilk bebek bezi indirim emaiilini almış olmalısın.
Sevgiler
Merhabalar,
bebek bezi kampanyalarindan haberdar olmak istiyorum, mail listesine eklemenizi rica ederim.
Şimdiden teşekkürler
Merhaba Fulya,
e-posta adresini bebek bezi habercisi veritabanına kaydettik. Bundan sonra ucuz bebek bezi fırsatları ile ilgili ebültenlerimizi almaya başlayacaksın. Sevgiler
Yazılarınız ve bilgiler için emeğinize sağlık, gerçekten içerikler çok faydalı.Bebek hazırlıkları ile ilgili listenizi benimle de paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Merhaba Fulya,
Tebrik ederim. Rahat bir hamilelik sonrası sğlıkla bebeğini kucaklamanı dilerim. E-posta adresine bebek alışverişi için hazırladığım bebek eşyaları listesini ilettim. Faydalanman dileği ile.
Gerçekten bilgiye oldukça ihtiyacımız olan konular bunlar ilk çocuğumuzu beklerken. Biz de mailleri bekliyor olacağız hem bebek bezi hem de diğer ihtiyaçları ile ilgili. Çok teşekkürler.
Merhaba Büşra,
e-posta adresine bebek alışverişine yönelik bebek eşyaları ve doğum sonrası annenin ihtiyaç duyacağı detayları listediğim excel dosyasını ilettim. Ayrıca ilk bebek habercisi emailini de almış olmasın. Bebeğini sağlıkla kucaklayıp iyilikle güzellikle büyütmeni dilerim.
Merhabalar,
Ne kadar keyifle okuyorum sitenizi, kaç saattir buralardayım:))
Bebek bezi haberci veritabanına beni de kaydederseniz memnun olurum. Teşekkür ederim.
Merhaba Funda,
Sitemizi beğenmene çok sevindim. Sitemizi incelemek için zaman ayırmana ayrıca çok memnun oldum. Umarım faydalı olmuşuzdur. Hamileliğini sağlıkla ve keyifle sürmeni dilerim. e-posta adresine bebek ihtiyaçlarına yönelik hazırladığım bebek alışverişi listesini ilettim. Bebek hazırlıkları excel listemde bebek ürünlerinde deneyip memnun kaldığım markaları da bulabilirsin. Bugün ilk bebek bezi habercisi emailini almış olmalısın.
Sevgiler
Merhaba, ben de Aralık ayında bebek bekliyorum. Siteniz gerçekten bilgi verici, teşekkürler. Şu indirimli bebek kampanyalarından haberdar olmak isterim. Teşekkürler
Merhaba Gülçin,
Tebrik ederim. Site ile ilgili güzel yorumun için teşekkürler. Faydalı olduğumu bilmek en büyük motivasyonum. e-mail adresini bebek bezi haberci veritabanına kaydettik. Bugün ilk bebek bezi habercisi e-posta adresine düşmüş olmalı. Sevgiler.
Merhaba, bebek bezi indirim habercisi uygulamanız hala aktifse e-postamı ekleyebilmeniz ricası ile.
Merhaba Esra,
Bebek bezi indirimleri habercisi listesine email adresini kaydettik. BUndan sonra piyasadaki en uygun fiyatları e-posta adresine ileteceğiz.
bebek bezi kampanyalarından haberdar olmak istiyorum
Merhaba Sedef,
email adresin bebek bezi habercisi listesine ekledik. Sevgiler
Merhaba yine cok faydali bi yazinizi okumuş olmakla beraber tabi ki bende bebek bezi kampanyalarindan haberdar olmak istiyorum:)
Merhaba Nisa,
e-posta adresini ucuz bebek bezi bilgilendirme emaillerimizin gönderi listesine ekledik. Sevgiler
merhaba, ben de ilk çocuğumu bekliyorum.yardım alacak kimsem de yok maalesef.sizlerin faydalı tecrübelerinden yrarlanmayı ben de çok isterim.Anne-Bebek alışveriş listesi, ucuz bebek bezi bilgilendirmesi, organik bebek çamaşır deterjanı markası önerileriniz için mail almak istiyorum.teşekkür ediyorum şimdiden.
Merhaba Gülten,
Tebrik ederim. Meleğini sağlıkla kucaklamanı dilerim. e-posta adresine doğum hazırlıklarına yönelik marka önerilerimi ve yenidoğan ihtiyaç listemi bulabilirsin. Bebeğin için organik ürünler seçmek gayretinde ve bilincinde olduğun için ayrıca tebrik ederim. Yardım alacak kimsen yok ama bilinç düzeyi olarak bakarsak sen kendine yetersin bravo.
merhabalar… çok faydalı bir yazı yazmışsınız aklıma takılan çoğu şeyin cewabını bulabildim çok teşekkür ederim ama bnde yazan bir arkadaş gibi henüz 35,5 aylık hamileyim ve ne almaya nerden başlayacağımı bilemiyorum. bez mi kremmi zıbınmı tulummu ıslak havlumu 🙂 zor bir süreç olucak sanırım. hazırlık konusunda banada yardımcı olmanızı istiyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum.
sevgiler :*
Merhaba Buket,
Yazılarımızdan faydalanmana çok sevindim, güzel yorumunla gurur duydum. Harika bir dönemdesin, hiç zorlanmayacaksın keyifle bebeğine hazırlanmanı dilerim. Doğum hazırlıkları listemi email adresine memnuniyetle ilettim. Umarım bebek ihtiyaçları listemden faydalanırsın. Aklına takılan sorular için biz buradayız. Lütfen bebek hazırlıkları, emzirme, uyku vb. aklına takılan sorularını bizimle paylaş. Biz memnuniyetle deneyimlerimizi paylaşırız.
Eğer emzirmek konusunda kararlıysan, doğumundan önce emzirmeye yönelik hazırladığım göğüs ucu bakımı yazımı okumalısın!
Meleğini sağlıkla kucaklamanı dilerim.
Sevgiler
Ucuz bebek bezi emaillerinizi alıyorum çok teşekkür ederim.
Merhabalar ben de tecrübesiz bir anne adayıyım. Yazılarınız benim için çok faydalı oluyor. İndirimli kampanyaları benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Merhaba Çağla,
Web sitemizi bulmana ve sitemizi takip ederek faydalanmana çok sevindim.İndirim kampanyaları haberci listesine email adresini kaydettik. Bundan sonra fırsat emaillerini adresine ileteceğiz. Bu arada bebek hazırlıkları excel listemi e-posta adresine ilettim. Listede pişik kreminden, hastane çantası hazırlıklarına, bebek odası hazırlıklarından emzirme ürünlerine kadar birçok detaydan ayrıntılı bahsediyorum. Paylaşımlarımızdan memnunsan lütfen sitemize yorum bırak. Site gönüllülükle ve sadece güzel, içten bırakılan yorumların motivasyonu ile yürütülüyor. Aldığımız her güzel, içten yorum bizi çok mutlu ediyor. Siteyi canlı ve aktif tutmak ve yeni annelere destek olmak için motivasyonumuzu güçlendiriyor.
Meleğini sağlıkla büyütmeni dilerim.
Bu arada doğumundan önce mutlaka göğüs ucu yaralarına nasıl önlem alacağını anlattığım yazıma göz atmalısın!
Çağla merhaba,
email adresini yanlış yazmış olabilir misin? İlettiğim email geri döndü.
Merhaba.arastirma yaparken böyle bir yaziya rastlamak cok guzel.Ben de mail listenize kaydolmak isterim
Merhaba Tuğba,
e-posta adresine bebek alışveriş hazırlıkları listemi ilettim. e-posta adresini bilgilendirme email listesine kaydettik. Bundan sonra avantajları haber veren haberci bültenimizi almaya başlayacaksın. Umarım faydalanırsın, güzel yorumlarını bekliyoruz.
sevgiler.
Merhaba uygun bebek bezi ve göğüs ucu kreminin adını rica edebilir miyim?:) Teşekkürler
Gökçe Hanım merhaba,
e-posta adresinize bebek hazırlıkları excel listesini ve güvenilir bebek marka önerilerimi ilettim. Doğumunuz öncesi göğüs ucu bakımı yazımı mutlaka okumanızı ve emzirmek istiyorsanız göğüs çatlaklarını önlemeye yönelik önerilerimi dikkatle uygulamanızı öneririm.
Sevgiler
Merhaba
Takip ettiğiniz indirimleri paylaştığınız mail adresi listenize beni de dahil ederseniz sevirim 🙂
Teşekkürler
Nilda Hanım merhaba,
bebek bezi habercisi listemize ismini kaydettik. bundan sonra indirim haberlerini alacaksınız.
Selamlar.
esim 17 haftalik hamile kismet olursa oğlumuz olacak. ilk cocugumuz olacagi icin dogal olarak ne, ne kadar, nerden alinir gibi sorular kafamizda olusuyor. bende firsat oldukca internetten arastirma yapiyorum. oncelikle suan piyasada s… marka cocuk bezi reklamlari donuyor. kullananlar genelde memnun ama sizin bir bilginiz var mi? Birde ihtiyac listesi ve indirimli urunler hakkinda bilgilendirme e-maili atarsaniz cok sevinirim. herkese bebislerle mutluluklar diliyorum.
Merhaba Murat,
Sevgili baba, eşini ve seni tebrik ediyorum. İlgili bir baba olarak seni ayrıca tebrik ederim, hep eşinin elinden tutup yardımcı olmanı dilerim. e-posta adresine bebek hazırlıkları alışverişleri için hazırladığım doğum öncesi bebek hazırlıkları listemde emzirme ürünlerinden bebek ve anne bakımı için gerekli ihtiyaçları, bebek odası detaylarından bebek cilt bakım ürünlerine kadar birçok detay bulabilir, güvenilir bebek markaları önerilerimi bulabilirsin.Bahsettiğin bebek bezi markasını kullanmadım ama indirimli bez habercisi email listesine email adresini ekledim. Bugün indirim habercisi adresine indirimli ürün bilgisini iletmiş olmalı. Umarım faydalanırsın.
Sevgiler
Selamlar, ilk bebeğimiz olacağı için ne alınır ne kadar alnır vs konularında hiç bir fikrimiz yok. Ne güzel anlatmışsınız, çok teşekkürler. Bebek hazırlıkları listenizi paylaşmanızı ve e-bültene kaydetmenizi rica edeceğim.
Merhaba Burak,
Güzel yorumun için teşekkürler. Bebek bekleyen eşi kadar araştırıp sayfamızı bulan sevgili ilgili baba lütfen eşinin doğumundan önce şu yazımı oku: Lohusa anneye eşi nasıl davranmalı?
Bir de eşin doğumundan önce lütfen şu yazımı okusun: Yeni doğum yapan anneye ithafen
Bu arada, e-posta adresine bebeğini beklerken hazırlıklarını tamamlamanı önerdiğim bebek hazırlıkları ihtiyaç listemi ilettim. Bebek ve annenin ihtiyaçlarına yönelik hazırladığım bebek hazırlıkları listesinde pişik kreminden, hastane çantası hazırlıklarına, bebek odası hazırlıklarından emzirme ürünlerine kadar birçok detaydan ayrıntılı bahsediyorum. Bebeklerin ihtiyaçları için saygın ve güvenilir marka önerilerimi emailinde bulabilirsin.
Meleğinizle büyüyecek ailenize çok güzel bir 2017 dilerim.
Sevgiler.
Merhaba bende yeni hamileyim bu konuda beni de bilgilendirir misiniz rica etsem 🙂
Merhaba Şeyda,
Tebrik ederiz. Sağlıkla bebeğini kucaklamanı dileriz. Ucuz bebek bezi habercisi veritabanına e-posta adresini ilettik ve ilk kampanya bilgilendirmeni az önce e-posta adresine ilettik. Bundan sonra bizden ucuz bebek bezi habercisi e-bültenlerini alıyor olacaksın.
Sevgiler.
Merhaba bende hamileyim bu konuda yardim istiyorum 🙂 banada mail atabilir misiniz rica etsem.
Merhabalar,
Tebrikler. Bebeğini sağlıkla kavuşmanı dilerim. Ucuz bebek bezi habercisi veritabanına e-posta adresini kaydettik. İlk ucuz bebek bezi kampanya bilgilendirmeni az önce e-posta adresine ilettik. Bundan sonra bizden ucuz bebek bezi habercisi e-bültenlerini alıyor olacaksın.
Sevgiler.
Merhaba, yeni anne adayiyim, ucuz bebek bezi fiyatlarıni takip edebilecegim yerleri bana da mail atabilirseniz çok sevinirim
Tesekkurler.
Merhaba Tuba,
E-posta adresini promosyon bebek bezi bildirim listemize ekledik. Bunda sonra indirimli ürünler hakkında herkesten önce bilgi alacaksın. E-posta adresine ilettiğim listede pişik kreminden, hastane çantası hazırlıklarına, bebek odası hazırlıklarından emzirme ürünlerine kadar birçok detaydan ayrıntılı bahsediyorum. Güvenilir bebek ürünleri için marka önerilerimi de e-posta adresinde bulabilirsin. Paylaşımlarımızdan memnunsan lütfen sitemize yorum bırak. Site gönüllülükle ve sadece güzel, içten bırakılan yorumların motivasyonu ile yürütülüyor. Aldığımız her güzel, içten yorum bizi çok mutlu ediyor. Siteyi canlı ve aktif tutmak ve yeni annelere destek olmak için motivasyonumuzu güçlendiriyor.
Sevgiler.
slm ben 21 haftalık hamileyim bende tecrübeli bilgilerinizden yararlamak isterim.okudum çok beğendim çok aydınlatıcı olmuş marka ve diğer ürün isimlerini yazarsanız sevinirim.
Merhaba Şükran,
e-posta adresine bebek hazırlıkları ihtiyaç listesini ve bebek ürünlerinde marka önerilerimi ilettim.
Sevgiler
Merhaba,
29 haftalık bir gebe olarak sitenizi ben de yeni keşfettim. Ve kafamda soru işareti olan bir çok konu hakkında hızlıca fikir edindim. Deneyimlerinizi bu kadar ilgili ve ayrıntılı paylaştığınız için teşekkürler 🙂 Bebek hazırlıkları excell listenizi benimle de paylaşırsanız çok sevinirim 🙂
Merhaba Selin,
Tebrik ederim. Övgü dolu sözlerin için teşekkür ederiz. Aldığımız her güzel, içten yorum bizi çok mutlu ediyor. Siteyi canlı ve aktif tutmak ve yeni annelere destek olmak için motivasyonumuzu güçlendiriyor. E-posta adresine ilettiğim listede pişik kreminden, hastane çantası hazırlıklarına, bebek odası hazırlıklarından emzirme ürünlerine kadar birçok detaydan ayrıntılı bahsediyorum. Güvenilir bebek ürünleri için marka önerilerimi de e-posta adresinde bulabilirsin.
Sevgiler.
Merhaba, yazılarınızı okumaya calışıyorum fırsat buldukça oldukça faydalı ve yararlı çok çok teşkur ederim bu sebeple..ben de bebek bekliyorum 2-2,5 ay sonra benimde bir bebeğim olacak inşallah..Uygun bebek bezi bilgilendirmesi ve bebeğin temel ihtiyaç listesi hakkında bilgilendirmelerden beni de haberdar ederseniz çok sevinirim..şimdiden çok teşekkurler..sevgiler…
Merhaba Zeynep,
Meleğinizle sağlıklı, mutlu, güzel bir ömür dilerim. Umarım paylaşımlarımız bir nebze hazırlıklarınınızı kolaylaştırır. E-posta adresinize ilettiğim listede pişik kreminden, hastane çantası hazırlıklarına, bebek odası hazırlıklarından emzirme ürünlerine kadar birçok detaydan ayrıntılı bahsediyorum. Güvenilir bebek ürünleri için marka önerilerimi de e-posta adresinde bulabilirsin. Paylaşımlarımızdan memnunsan lütfen sitemize yorum bırak. Site gönüllülükle ve sadece güzel, içten bırakılan yorumların motivasyonu ile yürütülüyor. Aldığımız her güzel, içten yorum bizi çok mutlu ediyor. Siteyi canlı ve aktif tutmak ve yeni annelere destek olmak için motivasyonumuzu güçlendiriyor.
Aklına takılan tüm konular için bize yaz..
Sevgiler,
Özellikle göğüs ucu bakımı ile ilgili yazımı okumanızı mutlaka öneririm. Göğüs ucu bakımı ile ilgili yazımı okumak için tıklayınız!
Email adresini indirimler listesine ekledik. Bundan sonra fırsatlar ilk sen haberdar olacaksın.
Merhaba, biz de ilk bebegimizi bekliyoruz. Önümüzde yaklaşık iki-iki buçuk aylık bir süre kaldı. Uygun bebek bezi bilgilendirmesine benim de mail adresimi ekleyebilir miniz? Henüz bu konuda alış veriş yapmamışken çok işimize yarayacak. Şimdiden teşekkürler..
Merhaba Merve,
Email adresine bebeğini beklerken yapman gereken hazırlıkları içeren yenidoğan bebek hazırlıkları listemi ilettim. Bütçenizi yormadan tamamlayabileceğiniz temel yenidoğan ihtiyaçlar için listemden faydalanmanı dilerim. Bebek hazırlıklarına yönelik tüm yazılarımıza mutlaka göz at. Ayrıca;
Doğumundan önce mutlaka emzirme hazırlıkları ve göğüs ucu yaralarına alınacak tedbirleri anlattığımız yazımıza mutlaka göz atmanı öneririm. Göğüs ucu bakımı ve göğüs ucu çatlakları tedavisi için tıklayınız!
Email adresini fırsatlar email listemize ekledik. Bundan sonra indirimlerden iilk önce sen haberdar olacaksın. Sevgiler
Merhaba. Çok faydalı ve bilgilendirici sitenize henüz rastladım. Doğumuna sadece birkaç hafta kaldı ve hala eksiklerimiz var. Ben de indirimli marketlerden temin ettiğiniz bebek bezi mailinizi ve markaları paylaştığınız anne bebek alışveriş listenizi yollamanızı rica ediyorum. Ayrıca sürekli indirim mailinizden de haberdar olmak isterim 🙂 Deneyimlerinizi paylaştığınız için tekrar teşekkürler.
Merhaba Cİhan,
Tebrikler, en heyecanlı dönemdesin. Siteyi beğenmenize çok sevindik. Güzel sözleriniz için teşekkürler.E-mail adresini indirim bültenlerimize kaydettik. Bundan sonra düzenli olarak indirimleri alacaksın.Ayrıca email adresine ilettiğim yenidoğan bebek hazırlıkları listedinde pişik kreminden, hastane çantası hazırlıklarına, bebek odası hazırlıklarından emzirme ürünlerine, dönence gibi bebek odası aksesuarlarına kadar birçok detaydan ayrıntılı bahsediyorum.
Paylaşımlarımızdan memnunsan lütfen sitemize yorum bırak. Site gönüllülükle ve sadece güzel, içten bırakılan yorumların motivasyonu ile yürütülüyor. Aldığımız her güzel, içten yorum bizi çok mutlu ediyor. Siteyi canlı ve aktif tutmak ve yeni annelere destek olmak için motivasyonumuzu güçlendiriyor.
Meleğini sağlıkla büyütmeni dilerim.
Sevgiler,
Merhabalar 🙂
Bende ilk defa teyze olacağım ağustos ayinda ve çok heyacanliyim 🙂 yazınızı okudum ve çok iyi oldu çünkü bebek bezi almak bana düştü 🙂 eğer bana da site ismi verirseniz çok sevinirim. Ayrica biberon tarzı şeylerde almak istiyorum ama eczane mi market mi nerden alabilirim daha uyguna. Teşekkür ederim
Tebrik ederim kıymetli teyze,
Teyze olmak harika birşey, yeğenimi görmediğim gün içim kıpır kıpır 🙂 E-posta adresine yenidoğan bebek hazırlıkları listemi marka önerilerimi ve çşitli bebek ürünleri satan firmaları önerdim, umarım faydalanırsın, yeğenini sağlıkla karşılamanızı dilerim, sevgiler
Merhaba Annesinin Meleği
Paylaşımların için teşekkür ederim,bence incelikli düşünülmüş çok güzel yaklaşımların var zira bu konuda tecrübe herşey ama paylaşan insanı bulmak mühim.ilk bebeğimizi bekliyoruz 32.haftadayım her türlü bilgilendirmeye açığım ,zaten hazırlıklarımı sitede gezerek yapıyorum mail adresimi bilgilendirmeye yönelik listelerine eklersen çok memnun olurum emeğine sağlık öpüyorum.
Sevgili Çınar’ın annesi,
Güzel değerlendirmelerin bizi gururlandırdı, faydalı olduğunu bilmek kadar insanı mutlu edebilen birşey yok 🙂 E-posta adresine yenidoğan bebek hazırlıkları listemi marka önerilerimi ilettim. Umarım faydalanırsın, bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim,
Sevgiler.
Merhaba. Sayfanizda verdiginiz bilgiler icin cok tesekkurler. Ilk bebegimi bekliyorum. Dolayisiyla tecrubesiz bir anne adayiyim. Tecrubelerinizden faydalanmak adina yenidogan aliveris listenizi gonderir misiniz. Ayrica uciz bebek bezi konusunda da bilgilenmek istiyorum. Tesekkur ederim simdiden.
Tebrikler Nagihan,
Bebeğini sağlıkla kucaklamanı dilerim.Yenidoğan bebek hazırlıkları listemi e-posta adresine ilettim, ayrıca e-posta adresini indirim bilgilendirme listesine ekledim.
Sevgiler,
Merhaba,
Çok güzel bir yazı olmuş, tecrübesiz ailelere büyük yardımı dokunacak. Deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Şu an ilk bebğime hamileyim. Anne-Bebek alışveriş listesi, ucuz bebek bezi bilgilendirmesi, organik bebek çamaşır deterjanı markası önerileriniz için mail almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba Elif,
Anne bebek blogumuzu, yazılarımızı yararlı bulmana çok sevindik. e-posta adresinde yenidoğan bebek hazırlıkları listemi ve marka önerilerimi bulabilirsin. E-posta adresini ucuz bebek bezi habercisi grubuna ekledik. Meleğini sağlıkla büyütmeni dilerim.
Sevgiler
Merhaba, çok faydalı bir yazı olmuş gerçekten.
Benimde ilk bebeğim, deneyimlerinize ihtiyacımız var : )
Beni de listeye eklerseniz sevinirim : )
Malum devir ekonomi devri, bebişlerimiz için bunu yapmak zorundayız : )
Merhaba Yasemin,
Sana bebek hazırlıkları listemi e-posta adresine yolladım. Ayrıca e-posta adresine bebek bezi bilgilendirme listesine ekledik. Çok yeni bebek bezlerinde çok avantajlı bir indirim kampanyası var, umarım faydalanırsın.
Sevgiler,
Bu yazı çok iyi oldu benim icin ilk bebegimiz olacak insallah ve ben napıcamı bilmiyorum her kafadan bi ses çıkıyo kime uyayim kimi dinleyim bilmiyorum 🙂 yavas yavas biseyler alayım ilerde yük olmasın istiyorum indirim maillerinizden ben de istiyorum mümkünse:) ilginiz için de ayrıca teşekkür ederim 🙂
Merhaba Kübra,
Yazımızın sana yardımcı olmasına çok sevindim. Bebek hazırlıkları başlığı altındaki yazılarımıza mutlaka gözatmanı öneririm, email adresini indirim emailleri gönderim listesine ekledik. Bebeğine sağlıkla kavuşup büyütmen dileğiyle,
Sevgiler,
Merhabalar,
Temmuz ayında kısmetse ilk bebeğimize kavuşacağız. Tam olarak bebek ile ilgili alışverişimizi tamamlamadık. Bebek alışveriş listeniz, bezler ile ilgili güncel bildirimlerinizden haberdar olmak isterim.
Şimdiden teşekkürler
Merhaba Elif,
Tebrik ederim. Email adresine bebek hazırlıkları listemi ve marka önerilerimi ilettim. Sağlıklı bir hamilelik ve mutlulukla büyüteceğin bebeğine sağlık ve ailesiyle uzun bir ömür dilerim,
Sevgiler
*İndirimli bebek bezleri hakkında email gönderim listemize email adresini ekledim. Ara ara bilgilendirmelerimizi iletiyor olacağız.
Mrb bebek ve anne alışveriş listenizi banada email atabilirmisiniz.İkinci bebeğimi olacak geçen zaman zarfında bilmediğim çok yardımcı ürün var tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler.
Merhaba Mualla,
Meleğinizle sağlıklı, mutlu, güzel bir ömür dilerim. Emailine ilettiğim listede pişik kreminden, hastane çantası hazırlıklarına, bebek odası hazırlıklarından emzirme ürünlerine kadar birçok detaydan ayrıntılı bahsediyorum. Paylaşımlarımızdan memnunsan sitemize yorum bırakır mısın? Site sadece güzel, içten bırakılan yorumların motivasyonu ile yürütülmekte, her güzel ve içten yorum bizi çok mutlu etmekte, meleğini sağlıkla büyütmeni dilerim.
Doğumdan önce mutlaka göğüs ucu bakımı ile ilgili yazımı okumanı öneririm. Göğüs ucu bakımı ile ilgili yazıyı okumak için tıklayın.
Merhaba,
Bende 27 haftalık hamileyim, yavaş yavaş hazırlıklara başladık ve gereksiz alışveriş yapmamak için nette gezinti yaparken size denk geldim. Gerçekten çok yararlı bir yazı olmuş tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Özellikle bu konu kafamı çok kurcalıyordu süpersiniz. Bende anne Bebek alışveriş listesi, ucuz Bebek bezi bilgilendirmesi ve sizin önerilerinizden yararlanmak istiyorum. Teşekkür ederim.
Sevgiler
Sevgili Ayten merhaba,
Meleğinizle sağlıklı, mutlu, güzel bir ömür dilerim. Ucuz bebek email gönderim listesine email adresine kaydettim. Bundan sonra bizden düzenli email almaya başlayacaksın. Email adresine ilettiğim yenidoğan bebek hazırlıkları listesinde pişik kreminden, hastane çantası hazırlıklarına, bebek odası hazırlıklarından emzirme ürünlerine kadar birçok detaydan ayrıntılı bahsediyorum. Paylaşımlarımızdan memnunsan sitemize yorum bırakır mısın? Site sadece güzel, içten bırakılan yorumların motivasyonu ile yürütülmekte, her güzel ve içten yorum bizi çok mutlu etmekte, meleğini sağlıkla büyütmeni dilerim.
Sorularını cevaplamaktan memnuniyet duyarım. Özellikle göğüs ucu bakımı ile ilgili yazımı okumanızı mutlaka öneririm. Göğüs ucu bakımı ile ilgili yazımı okumak için tıklayınız.
Merhaba,
Bende 29 haftalık hamileyim. Sitenizi yeni gördüm. Deneyim ve tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Ben de anne Bebek alışveriş listesi, ucuz bebek bezi bilgilendirmesi, organik Bebek çamaşır deterjanı markası önerileriniz için bilgi almak istiyorum. Şimdiden ilginize teşekkürler,
Sevgiler.
Sevgili Tuğba Merhaba,
Sizi ve eşinizi tebrik ederiz 🙂 Meleğinizle sağlıklı, mutlu, güzel bir ömür dileriz. E-mail adresine ilettiğim yenidoğan bebek hazırlıkları listemden ve marka önerilerimden umarım faydalanırsın. Bebeğinin eşyalarını organik granül sabunla yıkamanı öneririm. Emailimde ayrıca bir marka belirtmedim. Ben kendi eşyalarımı da, çocuklarımın eşyalarını da sadece granül beyaz sabunla yıkıyorum ve çok memnunum. Bu arada doğumdan önce, göğüs ucu bakımı ile ilgili yazımı okumanızı mutlaka öneririm. Göğüs ucu bakımı ile ilgili yazımı okumak için tıklayınız.
Sevgiler,
annesininmelegi.com
Merhaba;) ben de anne adayıyım bu alışverişler için belki biraz erken benim için ama ben de şimdiden mail adresimi gonderiyim size zamanı gelince yardımcı olacaktir mutlaka. Tecrübeli annelerin tavsiyelerine ihtiyacım var 🙂 tesekkur ederim şimdiden
Merhaba Melike,
Sizi ve eşinizi tebrik ederiz 🙂 Meleğinizle sağlıklı, mutlu, güzel bir ömür dileriz. E-mail adresine ilettiğim yenidoğan bebek hazırlıkları listemden ve süt sağma makineleri marka önerilerimden umarım faydalanırsın.
Sevgiler,
annesininmelegi.com
Benide indirim listesine ekleyebilirsiniz kampanyalar hakkında bilgi almak istiyorum bebek bezi icin
Merhabalar,
Sadece 27 Mart’a kadar devam eden indirimli bebek bezi ve alt silme mendili kampanyası bilgilendirmesini email adresine ilettim. Mutlaka takip ederek stoklamanızı öneririm. Bende kısa süre sonra doğacak yeğenim için bir miktar bebek bezi alacağım.
Sevgiler,
*Arada en uygun fiyatlı bebek bezi kampanyaları için yazmaya devam edeceğim, email adresini email gönderim listesine ekledik. Bundan sonra düzenli bilgilendirmelerimizden faydalanacaksın.
Merhaba bende 31 haftalık gebeyim bebek bezi mailinizi ve anne bebek alışveriş listesi birde yeni doğan şampuan ve pişik kremi hangi marka önerirsiniz merakla bekliyorum
Merhaba Meltem,
Email adresine ucuz bebek bezi bilgilendirme yolladık. Ara ara seni indirimlerden haberdar edeceğiz. Ayrıca email adresine marka önerilerimi ve bebek hazırlıkları listemi ilettim. Meleğine sağlıkla kavuşmanı dilerim. Sevgiler
Merhaba,
Paylaştığınız bilgiler için çok teşekkürler .
Ucuz bebek bezi ile ilgili indirimler hakkında bilg iverebilirseniz çok sevinirim 🙂
Merhaba Gökçe,
Sadece 27 Şubat gününe özel bebek bezlerinde %29 indirim uygulanacak çok güzel bir kampanyanın bilgisini email aresine ilettim. Mutlaka takip ederek stoklamanı öneririm
Sevgiler,
*Arada en uygun fiyatlı bebek bezi kampanyaları için yazmaya devam edeceğim, email adresini gönderim listesine ekledik. Bundan sonra düzenli bilgilendirmelerimizden faydalanacaksın.
Yaziniz cok faydali tesekkur ederim. Bende ucuz bebek bezi almak istiyorum. Indirimleri nereden takip edebilirim.yardimci olursaniz sevinirim
Merhaba Gülsüm,
Email adresinize bu hafta en uygun fiyatlı bebek bezi kampanyalarını ve fiyatlarını ilettim. Arada en uygun fiyatlı bebek bezi kampanyaları için sana yazmaya devam edeceğim, email adresini email gönderim listesine ekledik,
Sevgiler,
Merhaba..teşekkürler emeğiniz için.. Ben de bez kampanyaları ve bilgi öneri için mail istioorum mümkünse:)
Merhaba Sinem,
Email adresinize bu hafta en uygun fiyatlı bebek bezi kampanyalarını ve fiyatlarını ilettik. En ucuz bebek bezleri ile ilgili bilgilendirmeleri en uygun fiyatları yakaladığımızda email adresinize göndereceğiz. Email adresini email gönderim listesine ekledik,
Sevgiler,
Merhaba
Minik meleklerinizi sağlıkla buyutun inşallah benimde 2.meleğim yolda…
Bebek hazırlıkları listenizi paylasirsaniz sevinirim..
Sevgilerimle
Merhaba Handan,
Tebrik ederim ve çok kolaylıklar dilerim. İkinci meleğini de sağlıkla kucaklamanı dilerim. Yenidoğa bebek hazırlıkları listemi ve marka önerilerimi e-mail adresine ilettim. Doğum öncesi mutlaka göğüs bakımı yazımı okumalısın. Deneyimli bir annesin ama ben gene de hatırlatmak isterim, emzirme öncesi bazı tedbirler alman çok önemli. Mutlaka bu göğüs bakımı yazıma gözat.
Sevgiler,
Mrb bebek ve anne alışveriş listenizi banada email atabilirmisiniz ilk bebeğim ve ne almam gerektiğini bilmiyorm gereksiz şeyler almak istemiyorum
Merhaba Bahar,
Tebrik ederim. Bebek hazırlıkları listemi ve marka önerilerimizi email adresine ilettim. Paylaşımlarımızdan fayda ederseniz sitemize yorum bırakır mısınız? Site sadece güzel, içten bırakılan yorumların motivasyonu ile yürütülmekte, her güzel ve içten yorum bizi çok mutlu etmekte, meleğinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim.
Doğum öncesi göğüs ucu bakımı ile ilgili yazımı mutlaka okumanızı ve gerekli önlemleri almanızı öneririm. Göğüs ucu bakımı ile ilgili yazım için tıklayınız.
Merhabalar,
Bu faydalı yazı ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İlk bebeğimiz ve neyi nasıl yapacağız, kaç tane zıbın, kaç tane atlet gerekiyor? Zıbın neydi, çıtçıtlı mı kolay olur hepsi birbirine karışıyor. Kısaca ben de maillerinizi takip etmek isterim 🙂
Merhaba Yağmur,
Meleğinizle sağlıklı, mutlu, güzel bir ömür dilerim.
e-posta adresine ilettiğim listede pişik kreminden, hastane çantası hazırlıklarına, bebek odası hazırlıklarından emzirme ürünlerine kadar birçok detaydan ayrıntılı bahsediyorum. Paylaşımlarımızdan memnunsan lütfen sitemize yorum bırak. Site gönüllülükle ve sadece güzel, içten bırakılan yorumların motivasyonu ile yürütülüyor. Aldığımız her güzel, içten yorum bizi çok mutlu ediyor. Siteyi canlı ve aktif tutmak ve yeni annelere destek olmak için motivasyonumuzu güçlendiriyor.
Meleğini sağlıkla büyütmeni dilerim.
Sevgiler.
Özellikle göğüs ucu bakımı ile ilgili yazımı doğumundan önce mutlaka okumalısın: Göğüs ucu bakımı ile ilgili yazımı okumak için tıkla
Aklına takılan tüm konular için bize yaz..
…mail adresim bebeğimiz şu anda 34 haftalık bebek bezini nerden daha uygun bulabilirim. Eşim Türk malı …olsun diye düşünüyor. ne kadar doğru bir seçim sizce
Merhaba Yasin,
Henüz bebeğiniz yolda olduğuna göre size önerim büyük marketlerle internetten alışveriş sitelerini karşılaştırmanız olabilir. Yakın zamanda çok avantajlı bir bebek bezi kampanyası görmedim doğrusu, ama email adresinizi aldım, bu haftasonu marketlerde fiyat karşılaştırması yaparım sizin için. Marka konusunda Türk markası tercih edebilirsiniz, yalnız bebeğinizin cildi çok hassas olursa malesef çok fazla alternatif marka olamıyor. Benim küçük kızımın cildi çok hassastı ve denediğimiz sadece bir tanesi cildinde sorun çıkarmadı. Biliyorsunuz bu bebek bezlerinde hassas cildi korumanın en iyi yolu kumaş bezler, şaka yapmıyorum ama biliyorum şu hayat koşullarında çokta kolay değil. sevgiler.
Merhabalar eni bebek bekleyen bir anne adayı olarak. Tüm bilgilerinizden faydalanmak isterim yorum tarihleri biraz eski evet ama eğer hala yorumlar size iletiliyorsa dikkate alırsanız çok sevinirim 3 buçuk aylık hamileyim daha bir alışverişe başlamadık ama herşeye bakıyoruz önerilerin varsa geri cevap yollarsanız seviniriz 🙂
Merhaba Sevgican,
annesininmelegi.com’u güncel tutmak için canla başla çalışıyoruz. Her türlü sorunuzda buradayız. Web sitemize yorum bırakarak yardım isteyen anne adayları ile bilgilerimizi ve tecrübelerimizi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.
Meleğinizle sağlıklı, mutlu, güzel bir ömür dilerim. E-posta adresine ilettiğim bebek hazırlıkları alışveriş listesinde pişik kreminden, hastane çantası hazırlıklarına, bebek odası hazırlıklarından emzirme ürünlerine kadar birçok detaydan ayrıntılı bahsediyorum. Marka önerilerimi de bebek hazırlıkları listemde bulabilirsin.
Paylaşımlarımızdan memnunsan lütfen sitemize yorum bırak. Site gönüllülükle ve sadece güzel, içten bırakılan yorumların motivasyonu ile yürütülüyor. Aldığımız her güzel, içten yorum bizi çok mutlu ediyor. Siteyi canlı ve aktif tutmak ve yeni annelere destek olmak için motivasyonumuzu güçlendiriyor.
Meleğini sağlıkla büyütmeni dilerim.
Sevgiler.
Özellikle göğüs ucu bakımı ile ilgili yazımı doğumundan önce mutlaka okumalısın: Göğüs ucu bakımı ile ilgili yazımı okumak için: https://www.annesininmelegi.com/?p=8192
Merhaba,
Bebek hazırlıkları ile ilgili listenizi benimle de paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Kendimce araştırmalar ve listeler yapıyorum ama ne kadar yeterli olabildiğim konusunda hep içimde kuşku oluyor. ( Annelik paranoyası galiba :)) faydalı yazılarınız ve emeğiniz için teşekkürler.
Merhaba Sevcan,
e-posta adresinde doğum hazırlıklarına yönelik marka önerilerimi ve yenidoğan ihtiyaç listemi bulabilirsin. Lütfen paranoya yapma, herşeyin üstesinden gelebilirsin. Birşeyler eksik olsa da hemen tamamlarsın. Artık herşeye erişmek çok kolay. İçini ferah tut. Güzel yorumun için teşekkürler Sevgiler
Annesinin melegi cok tesekkurler..her agizdan bir ses cikiyordu bu bilgi benim icin muhtesem oldu…
Yazının işine yaramasına çok sevindim, uygun fiyatlı bez bulduğunda alıp depolamak lazım… Toplamda bir bebeğin bebek bezi için yapılan harcama neredeyse 1500-2000 TL’ye varan bir yatırım … sevgiler
Merhaba Annesinin Meleği,
Bende yeni adayı olarak her türlü bilgiyi araştırıyorum. Sanırım bana en çok fayda sağlayacak bilgilerden biri de ucuz bebek fiyatları bana da mail atabilirseniz çok sevinirim 🙂
Merhaba Selma,
Tebrik ederim. Meleğinizle sağlıklı, mutlu, güzel bir ömür dilerim. E-posta adresine ilettiğim bebek hazırlıkları listemde pişik kreminden, hastane çantası hazırlıklarına, bebek odası hazırlıklarından emzirme ürünlerine kadar birçok detaydan ayrıntılı bahsediyorum. Paylaşımlarımızdan memnunsan sitemize yorum bırakır mısın? Site sadece güzel, içten bırakılan yorumların motivasyonu ile yürütülmekte, her güzel ve içten yorum bizi çok mutlu etmekte, meleğini sağlıkla büyütmeni dilerim.
Sorularını cevaplamaktan memnuniyet duyarım. Özellikle göğüs ucu bakımı ile ilgili yazımı okumanızı mutlaka öneririm. Göğüs ucu bakımı ile ilgili yazımı okumak için tıklayınız >
Yazılarımızdan faydalanıyorsan, arkadaşlarınla da paylaşmak ister misin?
Sevgiler
Bebek bezlerinde gerçekten çok ucuzuz.
huggies bebek bezi ıslak mendil hediyesi ile 19,99 TL
Değerli arkadaşlar,
Ozan Bey’in verdiği adresi az önce ziyaret ettim. Kampanyalarını takip edebilirsiniz. Ozan Bey bilgi için teşekkür ederiz.